Eroon kodin tuholaisista! Suomen Pest Torjunta palvelee Oulussa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuun alueella

Yhteystiedot

Suomen Pest Torjunta on ratkaissut tuholaisongelmia Oulu–Kajaani-alueella kodeissa ja erilaisissa yritystiloissa erinomaisella menestyksellä jo vuosien ajan. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa tuholaistorjuntaa sekä siihen liittyviä palveluita. Toimintamme tehokkuuden ja turvallisuuden takaavat Tukesin vaatimat ammattimaisen tuholaistorjunnan koulutukset. Ota yhteyttä, kun haluat eroon kodin tuholaisista – pääsemme paikalle joustavasti nopeallakin aikataululla!

Tunnista tuholainen

Kokonaisvaltaisilla palveluilla pysyvästi eroon tuholaisista

Löytyikö kotoasi tai yrityksesi tiloista tuhoeläimiä? Ei hätää, Suomen Pest Torjunta on apunasi. Ratkaisemme erilaiset tuholaisongelmat – pienet ja suuret, sisällä ja ulkona – kokonaisvaltaisesti ja pysyvästi. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluvat

  • hiirien ja rottien torjunnat tarkastusraportteineen

  • jyrsijäverkotukset

  • hyönteistorjunnat

  • lintutorjunnat

  • katselmukset ja konsultoinnit

  • säännölliset tarkastuskäynnit

  • UV-hyönteisansojen asennukset ja huolto

  • hyönteisraportoinnit.

Laaja-alainen kokemuksemme alalta on kartuttanut tiedot ja taidot kaikenlaisten tuholaisten menestyksekkääseen torjumiseen sekä keinot ongelman pysyvään ratkaisemiseen. Palvelemme silloin, kun ei-toivotut vieraat pääsevät yllättämään kotonasi tai yrityksesi tiloissa!

Muista kotitalousvähennys!

Tuholaistorjuntatyö kodissasi oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Yksityisasiakkaamme voivat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn hinnasta verotuksessaan. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Palvelemme sekä yksityisiä että yritysasiakkaita

Laajaan ja tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluu niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin. Palvelemme muun muassa isännöintitoimistoja, kiinteistöhuoltoyrityksiä, taloyhtiöitä, yhdistyksiä, teollisuuden toimijoita, kaupan alan yrityksiä sekä julkisen sektorin asiakkaita. Päätoimialueemme kattaa Oulun, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueet.

 

Räätälöimme yksilöllisen sopimuksen jokaiselle asiakkaalle tilanteen mukaan, joten otathan yhteyttä, ja jutellaan lisää. Suomen Pest Torjunta karkottaa kodin tuholaiset tehokkaasti ja pysyvästi.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota